Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Békésen,de holtan...

2008.01.20

Már nagyon régóta ismerted, S még régebb óta szeretted. Ti ketten voltatok a tökéletes pár. Hogy mióta? Isten sem tudta már. S egy meleg nyári nap után, Ballagtatok haza lomhán. Jött az este, s a nap lement.

 

Több pár is kéz a kézben ment. Elértetek a sínekhez. S te szorongva kaptál a szívedhez. Itt történ… itt vesztetted el egykori jegyesed… Kit annyira szerettél, mint mostani kedvesed. „Semmi baj nem lesz, ő nem én vagyok!” E szavakkal csitítgatott.

 

 S mikor már az út felénél jártatok, Mint akinek valami régen elfelejtett dolog jutott az eszébe, A fejéhez kapott Odaállt a peron szélére, és te eléje. S elkezdte, a már oly régóta várt szavakat sorolni:

 

„Mondd kedves, nincsen kedved hozzám jönni?” S te önkívületben mondtál rá „IGEN!”-t De mikor már a gyűrű kezeden pihent, Egy csapat suhanc jött sebesen, S te lesodortad a sínekre kedvesed.

 

Ekkor az imént bemondott vonat érkezett, Még csak nem is fékezett. Idő közben feljött a Hold, S mindent ezüstös fénybe vont… Te még láttad szerelmed arcát, ahogyan a fájdalomtól s a meglepetéstő torzul át.

 

 És ekkor minden olyan gyorsan zajlott, Egy gyors „Szeretlek!” Egy sikoly, S egy segítőkész kéz. S aléltan estél össze a rémülettől, a fájdalomtól. És a gondolattól: Két szerelmem vesztetem el ezen a helyen!

 

És mikor másnap a kórházban tértél észhez, S a gyűrűdet nézted, elhatároztad: „Én többet nem megyek férjhez!” Kiengedtek De gyógyszeres kezelésre rendeltek, S első utad az átokverte helyhez vezetett, Mi kétszer törte össze a szívedet. S ott egy tucat

 

gyógyszertől Mit suttyomban csórtál el az éjszakás nővértől, Elaludtál szépen, halkan, Hogy mikor a következő vonat vagy járókelő rádtalál, Ott fekszel majd a gyilkos síneken, Békésen, de holtan

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

-.-

(Hallon, 2011.01.25 07:02)

hát.. ennyire telik tőletek :D
szánalmas, nulla fogalmazáskészség és irodalmi érték. odahányt szavak, sablonszöveg.

missindependenta_emo4ever

(emo girl dalmaitzy, 2010.02.13 19:11)

dick vaze!meg h nem jo oldal?ez egyenesen szuper!!!ha ezeketa atörteneteket te talaltad ki minden elismeresem a tied!!!!!!!!!!cool cagy

...

(..., 2009.02.15 21:15)

Bazdmeg....

emocka14@citromail.hu

(EmOcKa, 2009.02.08 16:07)

Ezt nem de xomorú

szomorú

(emo girl, 2008.10.15 16:27)

ezt tényleg nem leget

xomorú

(viv, 2008.10.11 14:40)

:'( :'( :'( ezt nem lehet sírás nélkül kibírni